Nyheter

 

SCANDLYNX lanserer nye nettsider

Publisert: 6. januar 2010
Tekst: Camilla Næss

SCANDLYNX går inn i det nye tiåret med flunkende nye nettsider, nettadressen vil være den samme gamle; http://scandlynx.nina.no.

SCANDLYNX lanserer nye nettsider
Kunnskapsformidling et prioritert område
Det skandinaviske gaupeprosjektet, SCANDLYNX, koordinerer all forskning på gaupe i Skandinavia. Et overordnet mål for SCANDLYNX er å samle inn og formidle kunnskap om gaupa. Og dermed bidra til å fremme kunnskapsbaserte forvaltningsmodeller som aksepteres av ulike interessegrupper. Nettsidene er en viktig del i dette arbeidet, og med brukeren i fokus har sidene nå fått ny form. Endringene omfatter både den grafiske utformingen, struktur, funksjonalitet og selve innholdet.

Det store hamskiftet
-Målet med de nye sidene er at det skal bli lettere for den enkelte bruker å finne frem i mylderet av informasjon, sier John Odden, daglig leder på norsk side. Som før vil sidene inneholde jevnlig oppdatert informasjon og nyhetssaker, aktuelle publikasjoner og nyhetsbrev fra SCANDLYNX.

Nettsidene er utviklet i samarbeid med NINA, som også vil være ansvarlig for videre drift og oppdatering. Engelsk, svensk og samisk versjon er underveis.

SCANDLYNX oppsummert
Men det er ikke bare det ytre som teller, SCANDLYNX driver også forskning. I Framdriftsrapporten for 2008-2009 oppsummerer SCANDLYNX forskningsaktivitetene de siste to årene - en videreføring av tidligere delprosjekter og utprøving av nye metoder.
 
Kontaktperson i NINA: John Odden
 

 

Skriv ut
Søk etter nyheter
Nyhetsarkiv

Archive

Norsk institutt for naturforskning

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn.
Følg oss på: