Publikasjon

Tittel Nest attendance and foraging movements of Northern fulmars rearing chicks at Bjørnøya, Barents Sea.
Undertittel
Forfattere Weimerskirch , H.J., Chastel , O., Cherel , Y., Tveraa, T. & Henden , J.-A.
År 2001
Kilde Polar Biology 24(2): 83-88.
ISBN, ISSN

Kontakt

Norsk institutt for naturforskning
Biblioteket
N-7485 TRONDHEIM
  Tlf. +47 404 69 176
  Fax. +47 73 80 14 01
  e-post: biblioteket@nina.no