Nyheter

 

Nok et godt år for NINA

Published on: 2. July 2010
Author: Camilla Næss

NINAs årsmelding for 2009 beretter om et godt fjorår, samtidig med at NINA fortsetter å rette blikket fremover.

Nok et godt år for NINA
Foto © A.Staverløkk/NINA

-Jeg er stolt over at vi legger bak oss nok et godt NINA-år. Vi har fått enda flere dyktige medarbeidere på laget, og prosjektporteføljen har økt, skriver adm dir Norunn Myklebust i NINAs årsmelding for 2009.
Med visjonen ”Samarbeid og kunnskap som framtidas miljøløsninger” som ledesnor fortsetter NINA den positive trenden fra i fjor, med en jevn økning på alle felt. Fra vitenskapelige publikasjoner og forskningsformidling til antall ansatte og oppdragsmengde for øvrig. Sentrale aktiviteter i 2009 har blant annet vært kunnskap om naturmangfoldet, effekter av klimaendringer, naturvennlig energiproduksjon og aktiviteter knyttet til arealbruk. Samtidig fortsetter NINA å rette blikket fremover, mot nye utfordringer og muligheter i årene som kommer. -Ikke minst ser vi frem til nybygg ved NTNU i Trondheim og Senter for klima og miljø i Tromsø, avslutter Myklebust.

Ledergruppa i NINA
Ledergruppa i NINA. Foto © O. Rønning/NINA

Rapporten i sin helhet kan lastes ned fra NINAs nettsider, og gir en oversikt over sentrale deler ved virksomheten, og inneholder styrets årsberetning og NINAs finansregnskap for fjoråret.

 

Her kan du lese mer:

 

Print
Søk etter nyheter

Norsk institutt for naturforskning

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn.
Følg oss på: