Jobb i NINA

Jobb i NINA

Her finner du oversikt over faste, ledige stillinger i NINA. 

Norsk institutt for naturforskning (NINA) er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn. 

NINA har ca. 300 ansatte, og har hovedkontor i Trondheim. Vi har forskningsavdelinger i Oslo, Lillehammer, Bergen og Tromsø. 

NINA har stor bredde i kompetanse og erfaring både innen naturvitenskapelig og samfunnsvitenskapelig forskning, herunder hvordan ulike drivkrefter påvirker naturen og om samspillet mellom mennesker og natur. 

NINA samarbeider med en rekke andre forskningsmiljøer nasjonalt og internasjonalt, og driver med utstrakt forskningsformidling. 

Viseadministrerende direktør i NINA
11. mai 2022

Vil du bidra til bærekraftig samfunnsutvikling i et anerkjent forskningsinstitutt? Vi er på jakt etter en samfunnsengasjert leder med høyere utdanning relatert til natur, klima og bærekraft, og med strategisk ledererfaring fra en kompetansebedrift.

Samfunnsvitenskapelige forskerstillinger i NINA
3. mai 2022
Ved Norsk institutt for naturforskning (NINA) er det ledig inntil tre stillinger for forskere med samfunnsvitenskapelig kompetanse og interesse for problemstillinger knyttet til naturforvaltning og bærekraftig utvikling. To av stillingene er knyttet til NINAs avdeling på Lillehammer, mens den tredje er knyttet til avdeling for terrestrisk...
Økonomirådgiver
28. april 2022
NINA (Norsk institutt for naturforskning) er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur - samfunn. Vi har rundt 300 medarbeidere, og er det største forskningsinstituttet innen anvendt økologi i Norge. Hovedkontoret vårt, NINA-huset, ligger på Gløshaugen i Trondheim, og vi har egne forskningsavdelinger i Oslo, Lillehammer,...

Norsk institutt for naturforskning

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn.
Følg oss på: