Nyheter

 

Filmpremiere!
19. august 2015 ConSite er et verktøy som skal sørge for bedre løsninger og færre konflikter når alt fra veier til vindkraftanlegg skal bygges. Lær mer i denne animasjonsfilmen!
NINA på Aqua Nor 2015
18. august 2015

Verktøy for optimal plassering av oppdrettsanlegg og bruk av genetikk for å spore innkrysning av rømt oppdrettslaks er noe av det vi byr på under Aqua Nor 2015.

– Frykt ikke ulven, men bruk sunn fornuft
18. august 2015

Ser du ulv i Norge, så nyt naturopplevelsen, men vis samtidig respekt for at dette er et viltlevende rovdyr. Opptre som du ville gjort i møte med elg, råder John Linnell, som er ekspert på rovdyr i Norsk institutt for naturforskning (NINA).

Inviterer til internasjonal konferanse på Røros
14. august 2015 The Arctic Ungulate Conference (AUC) er en internasjonal konferanse som holdes hvert fjerde år. I neste uke går konferansen av stabelen på Røros, og det er enda plass for de som vil melde seg på i siste liten.
Sørlige strandenger: små, men viktige leveområder
13. august 2015

Strandenger er et paradis for småkryp. Naturtypen huser også en rekke sjeldne, men også svært hardføre planter, som tåler både saltvannsbad og havets skrubbing.

Slik tar du gode humlebilder
7. august 2015

Det er langt fra noen enkel sak å fotografere humler. Men det finnes flere triks for deg som ønsker å ta bedre insektbilder. 

Kalklindeskog: Urnatur rundt Oslofjorden
6. august 2015

I kalklindskogen kan du finne flerstammede lindeindivid som er flere tusen år gamle. Blant disse oldingene lever et fantastisk mangfold av sær og sjelden sopp.

Søk etter nyheter
Nyhetsarkiv

Archive

Norsk institutt for naturforskning

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn.
Følg oss på: